Wat is 'Nieuw in de bibliotheek' en hoe werkt het?

Op je persoonlijke pagina staat de optie 'Nieuw in de bibliotheek'. Dit is een service van de Drentse bibliotheken die je informeert over aanwinsten in de door jouw geselecteerde rubrieken. Je ontvangt dan ongeveer een keer per maand een overzicht van de nieuwe boeken, dvd's enz. gratis thuis in je mailbox.

Standaard staan bij 'Nieuw in de bibliotheek' geen rubrieken ingevuld. Wil je gebruik maken van deze service, klik dan links in de lijst 'Beschikbare abonnementen' op het plusje achter de rubriek waarop je je wilt abonneren. Als je een rubriek geselecteerd hebt, verschijnt deze rechts in het scherm onder de noemer 'Reeds geabonneerd op'. Voor deze rubrieken ontvang je een lijst met nieuwe aanwinsten.

Het opzeggen van rubrieken en/of weer andere toevoegen van rubrieken werkt op dezelfde wijze. Wil je de lijst niet meer ontvangen of heb je een ander emailadres? Wijzig dit dan onderin de toegezonden lijst of bij 'Mijn gegevens'.